Vår vision är att rädda alla de som kan räddas vid plötsligt hjärtstopp

Ta gärna kontakt med oss. Vi stöttar dig gärna med tips och råd kring ditt inköp. Du kanske inte hittar något i vårt utbud, har frågor eller vill göra ett större köp. Mejl info@hearty.se eller telefon 08-121 555 40.

Hearty.se grundades 2014 av vännerna Elia Malmsten och Klas Granström för att förenkla möjligheten att välja ut och köpa hjärtstartare för företag och privatpersoner. Vår vision är att rädda alla de som kan räddas vid plötsligt hjärtstopp. Idag drabbas omkring 10 000 av plötsligt hjärtstopp i Sverige utanför sjukhus, med mera utbildning och spridning av hjärtstartare borde 5000 personer ha en ärlig chans att överleva. Då endast omkring 500 personer räddas idag har vi mycket arbete kvar innan alla räddas av de som kan räddas vid plötsligt hjärtstopp.

Elia Malmsten arbetar som läkare inom medicin och kardiologi. Elia grundade 2009 Hjärtgruppen som arbetar med utbildning inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Klas Granström arbetar som Leancoach där han utbildar och instruerar chefer i ledarskap och verksamhetsstyrning. Klas har en magister i företagsekonomi och tidigare erfarenhet inom bland annat affärsutveckling och försäljning.

Att ständigt förbättra vårt utbud och vår service till dig som kund är det som ger oss energi. Det är vad som är avgörande för att vi ska kunna rädda fler vid plötsligt hjärtstopp och att vi som företag ska kunna växa.

Hearty.se drivs av Hearty AB 556969-0505, Postadress: Maria Bangata 2 B, 118 63, Stockholm

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing